Passport Hilang?? Ini Yang Perlu Anda Lakukan

Kengkadang kite xprasan kat mana kite letak passport.. bila dah dekat waktu nak fly baru la kelam kabut cari.. ada juga yang ditimpa musibah.. dah dekat-dekat nak fly ni la plak beg kena ragut atau curi.. nasib tak baik plak passport dalam tu.. di sini sis kongsikan langkah-langkah yang perlu dilakukan apabila kehilangan passport.. iniContinue reading “Passport Hilang?? Ini Yang Perlu Anda Lakukan”

Tips Penting untuk Traveller Wanita

Saper yang tak seronok pegi travel kan… sekarang ni rata-rata kita dapat lihat ramai wanita-wanita & gadis-gadis yg pegi travel.. tak kesah la ke mana pon.. ada yg travel dalam negara.. ada juga yg travel ke luar negara.. orang kata travel ni dapat membuka mata kita untuk mengenali dunia.. setiap tempat yg kita pegi mmpunyaiContinue reading “Tips Penting untuk Traveller Wanita”

Create your website at WordPress.com
Get started